Pikantny Czerwony Snapper
Pikantny Czerwony Snapper wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 612 kalorii, 74g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 7,16 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 3 fanów. Mieszanka kaparów, filety snapper, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 93%. Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Pikantny Czerwony Snapper, oraz Pikantne Kanapki Snapper są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodaj cebulę, czosnek, czerwoną paprykę i kapary.
Saute na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka.
Dodać pomidory z sokiem i wino. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu. Pomidory podzielić łyżką, jak sos gotuje.
Gdy sosy zaczną gęstnieć, dodaj filety z Lucjana i wepchnij je do patelni. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż ryby płatki widelcem, o 15 do 20 protokół.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.