Pikantny Crunch Nerkowca Z Imbirem
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Pikantny Crunch nerkowca z imbirem może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Mieszanka sosu sojowego, cukru, skórki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pikantny Imbir Kurczaka Nerkowca, Ciemna czekolada nerkowca budyń z kandyzowanymi nerkowca Crunch, oraz Nerkowca Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko olej dużą blachę do pieczenia. W małej misce rozpuścić granulowany cukier w gorącej wodzie. Wymieszać 1 łyżeczkę sosu sojowego.
W rondlu z wrzącą wodą, blanszować czosnek przez 10 sekund.
Przenieść czosnek do miski.
Dodaj pozostałe 1 łyżeczka sosu sojowego i orzechy nerkowca, imbir, papryka czerwona i skórka z limonki i wrzucić dobrze. Wrzucić orzechy nerkowca z syropem sojowym.
Dodać surowy cukier; wrzucić ponownie.
Rozłóż orzechy na przygotowanej blasze do pieczenia. Doprawić solą.
Piec przez 25 minut, lub do bulgotania i złoty.
Pozostaw do ostygnięcia, aż będzie ciepły, ale nadal giętki. Za pomocą metalowej szpatułki poluzuj orzechy z blachy do pieczenia; pozostaw do całkowitego ostygnięcia.