Pikantny Chipotle Indyk Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 34g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Mieszanka starego el ' n chunky salsa, chipotle chile proszku, wody i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest dobre. Spróbuj Pikantny Chipotle Indyk Chili, Pikantny Chipotle-Indyk Chili, oraz Szybkie i łatwe Chipotle Indyk Chili na # SundaySupper Chili Cook-Off dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 3-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać indyka i Poblano chile; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż Turcja nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzały Ser Z Mleka Krowiego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3
Wymieszać w wodzie, chile pieprz w proszku, fasola i salsa. Przykryć; podgrzać do wrzenia. Mash fasoli lekko z masher ziemniaków, aż zupa jest lekko zagęszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków