Pikantny budyń chlebowy z pieczarkami i parmezanem
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 514 kalorii, 12g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, masło, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 685 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantny budyń chlebowy ze szpinakiem i pieczarkami, Pikantny budyń chlebowy z kozim serem, oraz Pikantny Budyń Chlebowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Odetnij skórkę dolną i krótkie końce chleba i odrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
3
Pozostały chleb pokroić ze skórką w 1-calową kostkę (około 10 filiżanek luźno zapakowanych).