Pikantny budyń chlebowy z pieczarkami i parmezanem

Pikantny budyń chlebowy z pieczarkami i parmezanem
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 514 kalorii, 12g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, masło, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 685 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantny budyń chlebowy ze szpinakiem i pieczarkami, Pikantny budyń chlebowy z kozim serem, oraz Pikantny Budyń Chlebowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Odetnij skórkę dolną i krótkie końce chleba i odrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3
Pozostały chleb pokroić ze skórką w 1-calową kostkę (około 10 filiżanek luźno zapakowanych).
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Umieść kostki w bardzo dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać olej, tymianek i czosnek; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Rozłóż kostki na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
8
Piec na złoty i lekko chrupiące, mieszając od czasu do czasu, o 20 protokół. Powrót tosty kostki chleba do tej samej bardzo dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj grzyby, cebulę, seler i paprykę. sauté, aż miękkie i soki odparowały, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
GrzybyGrzyby
SelerSeler
CebulaCebula
11
Do kostek chleba dodajemy podsmażone warzywa i natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
WarzywaWarzywa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
12
Ubij śmietanę, jajka, sól i mielony pieprz w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Krem CiężkiKrem Ciężki
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Śmietanę wymieszać z chlebem i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BudyńBudyń
ChlebChleb
14
Przełożyć farsz na przygotowane danie.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
15
Posypać serem. DO AHEAD można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
16
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Piecz farsz bez pokrycia, aż zestaw i top będzie złoty, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
18
Odstawić na 15 minut.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn