Pikantny Bochenek mięsa z indyka z polewą Ketchupową

Pikantny Bochenek mięsa z indyka z polewą Ketchupową
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pikantny Indyk z polewą ketchup spróbuj. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.97 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, brązowy cukier, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 46%. Spróbuj Meat Loaf with Brown Sugar and Ketchup Glaze {Cookbook of the Month }, Indyk Meat Loaf, oraz Indyk Meat Loaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj cebulę, grzyby, i czosnek na patelnię; gotować 8 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zdjąć z ognia; ostudzić 5 minut.
5
W dużej misce wymieszać mieszankę grzybową, panko, a następnie 8 składników (przez jajko); dobrze wymieszać, aby połączyć. Kształt mieszaniny indyka w prostokąt 9 x 5 cali na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
GrzybyGrzyby
Cała TurcjaCała Turcja
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Połączyć ketchup, brązowy cukier, musztarda, i gałka muszkatołowa w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
MusztardaMusztarda
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Mieszaninę keczupu rozprowadzić równomiernie na wierzchu bochenka; piec w temperaturze 350 przez 40 minut lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
8
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn