Pikantny Bochenek mięsa z indyka z polewą Ketchupową
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pikantny Indyk z polewą ketchup spróbuj. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.97 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, brązowy cukier, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 46%. Spróbuj Meat Loaf with Brown Sugar and Ketchup Glaze {Cookbook of the Month }, Indyk Meat Loaf, oraz Indyk Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, grzyby, i czosnek na patelnię; gotować 8 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; ostudzić 5 minut.
W dużej misce wymieszać mieszankę grzybową, panko, a następnie 8 składników (przez jajko); dobrze wymieszać, aby połączyć. Kształt mieszaniny indyka w prostokąt 9 x 5 cali na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Połączyć ketchup, brązowy cukier, musztarda, i gałka muszkatołowa w małej misce, mieszając trzepaczką.
Mieszaninę keczupu rozprowadzić równomiernie na wierzchu bochenka; piec w temperaturze 350 przez 40 minut lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 16
Odstawić na 10 minut przed podaniem.