Pikantno-Słodka Azjatycka Sałatka z marynowanym daikonem
Pikantno-Słodka Azjatycka Sałatka z marynowanym daikonem jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. Mieszanka Serrano chiles, olej sezamowy, nasiona sezamu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Azjatycki Burger z kurczaka z pikantnym majonezem z trawy cytrynowej i marynowaną azjatycką sałatką, Azjatyckie klopsiki z kurczaka z marynowaną marchewką i daikonem, oraz Tuńczyk Ahi ze słodką i pikantną azjatycką sałatką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przetnij daikon wzdłuż na 1/2 cala. plastry, następnie układać i pokroić w 1/2-in. kostki. Wrzucić sól do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzodkiewka Daikon
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
Odstawić około 2 godzin, mieszając od czasu do czasu, aby wyciągnąć wilgoć. Dobrze spłucz daikon i osusz. W misce wymieszaj cukier z octem, aż się rozpuści, a następnie wymieszaj daikon, olej i chiles. Chłód, pod przykryciem, co najmniej 4 godziny i tak długo, jak 1 tydzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Rzodkiewka Daikon
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
3
Odcedzić daikon, rezerwując płyn do wytrawiania i wyrzucić chiles. W dużej misce, wrzucić razem kapustę napa, cebula, nasiona sezamu, i daikon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Napa
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Rzodkiewka Daikon
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
4
Dodaj 1/2 szklanki płynu do wytrawiania (lub więcej, jeśli chcesz) i wrzucić do herbu.
5
Czerwoną kapustę wymieszać szybkim rzutem, aby jej kolor nie krwawił.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.