Pikantno-czosnkowe brukselki
Pikantno-czosnkowa brukselka jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka soli, olej roślinny, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Garlicky Brukselka Sauté, Garlicky Brukselka Saute, oraz Rich Garlicky Brukselka.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać brukselkę i gotować, aż jasnozielony, 2 protokół.
Dobrze osuszyć i osuszyć.
W dużej, głębokiej patelni, podgrzać 3 łyżki oleju, aż się połysk.
Dodać połowę czosnku i połowę brukselki i gotować na dużym ogniu bez przeszkód przez 1 minutę.
Dodać połowę pokruszonej czerwonej papryki, doprawić solą i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając kilka razy, aż brukselka będzie rumiana i miękka, o 3 protokół.
Przełożyć do miski. Powtórzyć z pozostałym olejem, czosnkiem, brukselką i pokruszoną czerwoną papryką.