Pikantne Wegańskie Bułeczki

Pikantne Wegańskie Bułeczki
Przepis pikantne Wegańskie bułeczki jest gotowy w około 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 165 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać gładkie masło orzechowe, musztarda w proszku, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantne bułeczki czosnkowo-sezamowe (niskowęglowodanowe), Wegańskie Bułeczki Bananowo-Orzechowe, oraz Wegańskie Bułeczki Żurawinowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204° i przygotuj arkusz cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Wymieszaj mleko sojowe i ocet jabłkowy i odstaw na 5 minut, aby się zsiadło.Przesiej suche składniki (mąkę przez drożdże) razem
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
SoymilkSoymilk
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
3
Margarynę i masło orzechowe pokroić lub utrzeć w mieszance mąki, aż będzie przypominać grubą bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruba Bułka TartaGruba Bułka Tarta
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Mieszanka MąkiMieszanka Mąki
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Dodaj pokruszone orzechy, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
5
Dodać mleko zsiadłe, wymieszać z rękami, aby połączyć ciasto. Zagnieść lekko i ułożyć na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
6
Pokroić na równe kawałki-12 dla małych bułeczek, 8 dla większych.
7
Piec 15-20 minut (zależy czy masz duże czy małe) i podawać na ciepło!
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia17
Magazyn