Pikantne tosty francuskie z soczewicą

Pikantne tosty francuskie z soczewicą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać pikantne francuskie tosty z soczewicą spróbować. Jedna porcja zawiera 487 kalorii, 19g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, ząbki czosnku, tymianek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantne Tosty Francuskie, Pikantny Francuski Tost Piec, oraz Pikantne Francuskie Tosty BLTs.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w średniej wielkości holenderskim piekarniku lub małym garnku do zupy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać cebulę, szalotki i czosnek. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będą pachnące i przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać marchewkę i gotować kilka chwil dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodaj soczewicę do patelni, mieszając, aby uzyskać je dobrze pokryte olejem. Następnie dodaj 3 szklanki bulionu wołowego, liść laurowy i gałązkę tymianku. Gotować na wolnym ogniu i doprawić solą i pieprzem.Gotować około 5 minut, a następnie spróbować bulionu na sól. Dostosuj w razie potrzeby. Nadal gotować około 15 minut więcej, odkryte, aż soczewica są miękkie i wchłonęły większość płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
SoczewicaSoczewica
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wyjmij je z ognia i przykryj pokrywką.
6
Pozwól odpocząć co najmniej 15 minut.Kiedy gotowy do podania dodać więcej bulionu wołowego i trochę wody, jeśli to konieczne, aby uzyskać ten bulion, jak chcesz. Lubię to nieco bulionowe, ale nie zbyt soupy. Tylko tyle, by zmoczyć toastów, pozwalając im zbyt szybko się rozmoknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Podgrzać nieprzywierającą lub dobrze przyprawioną żeliwną patelnię na średnim ogniu. W płytkiej misce wymieszać jajka z mlekiem, liśćmi tymianku, odrobiną soli i szczyptą zmielonego czarnego pieprzu. Dip Trójkąty chleba do mieszaniny, aż dobrze pokryte. Palcami wyjmij część jajka z każdego kawałka i przenieś je na patelnię. Gotować wszystkie tosty, aż brązowy z każdej strony. Praca w partiach w razie potrzeby.Przenieś gorące toasty do pojedynczych płytkich misek na zupę i uzupełnij je soczewicą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
SoczewicaSoczewica
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Na wierzch skropić odrobiną bardzo dobrej oliwy z oliwek i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn