Pikantne słodkie wtedy gorące

Pikantne słodkie wtedy gorące
Pikantny słodki, a następnie gorący może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na przystawki. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 602 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać ocet jabłkowy, papryka jalapeno, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Sweet & Tangy Delicata, Klopsiki Sweet ' N ' Tangy, oraz Słodkie i pikantne klopsiki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu lub garnku, wymieszać ocet jabłkowy, brązowy cukier, cebula, pieprz jalapeno, czosnek i pieprz czarny. Dusić na średnim ogniu przez co najmniej 15 minut. Użyj jako sos do fastrygowania lub dodaj żeberka wołowe lub wieprzowe i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub aż mięso odpadnie z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Brązowy CukierBrązowy Cukier
żeberka Wieprzoweżeberka Wieprzowe
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
KościKości
StadoStado
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia1
Magazyn