Pikantne Placki

Pikantne Placki
Pikantne placki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegański przepis służy 50 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 38 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka papryki, papryka, mąka plus 1/2 szklanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pikantny Wiejski Placek Z Szynką I Kukurydzą, placki ze szpinakiem, jak zrobić placki ze szpinakiem | palak pakoras, oraz placki z ciecierzycy, jak zrobić placki z ciecierzycy / chana vadas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce do mieszania rozpuścić drożdże w 1/2 szklanki ciepłej wody. Po 15 minutach dodaj kolejną filiżankę ciepłej wody i mąki, mieszając drewnianą łyżką lub gumową łopatką na tyle, aby wymieszać ciasto bez ugniatania. Przykryć miskę i odstawić w ciepłym miejscu do wyrośnięcia na 2 lub 3 godziny, lub do podwojenia wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
2
Gdy ciasto wyrośnie, sól rozpuścić w pozostałej filiżance ciepłej wody i dodać, mieszając ją do ciasta rękami. Ciasto na początku będzie wyglądać szałowo, ale stopniowo będzie tworzyć bardziej kremową konsystencję, choć nadal grudkowatą. Używając rąk jako wiosła, ubijaj ciasto, aż będzie gładkie i jednolite w konsystencji. W razie potrzeby ubić w innej 1/2 szklanki mąki. Powinno to bardziej przypominać suche ciasto niż ciasto chlebowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Beat w pepperonata, a następnie odstawić pod ściereczką na 15 protokół.
4
Na wysokiej patelni rozgrzej olej do 360 stopni F. Wrzuć kapary do oleju. Po 30 sekundach Usuń i zarezerwuj większość kaparów, pozostawiając część, aby posmakować oleju. Mokre ręce i wycisnąć kawałek ciasta w 1 ręce, następnie przenieść ciasto do drugiej strony i ostrożnie upuścić go w oleju. Pracuj partiami, aby uniknąć przeludnienia miski i obniżenia temperatury oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Gdy tylko placki staną się złotobrązowe, odwróć i brązuj drugą stronę.
6
Podawać natychmiast, chrupiące i gorące, z zastrzeżonymi kaparami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
7
W 12 do 14-calowej patelni saute, podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużym ogniu, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodaj paprykę i saute na dużym ogniu 4 protokół, aż rumiane na brzegach i zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
9
Dodać ocet sherry, sól i pieprz, do smaku, zmniejszyć ogień do średniej, i nadal gotować przez 5 do 7 minut, aż papryka będzie miękka. Wyregulować przyprawę i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ocet SherryOcet Sherry
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia2
Magazyn