Pikantne Pepitas

Pikantne Pepitas
Pikantne Pepitas wymaga około 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 46 centów za porcję. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Jeśli masz sok z limonki łyżeczkę soli, mielony kminek, pepitas i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne Tosty Pepitas, Pikantne Kandyzowane Pepitas, oraz Pikantne Patelnie-miotane Pepitas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Wrzucić wszystkie składniki razem w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Rozprowadzić na blasze do pieczenia i piec 5 minut, lub do lekko rumiane, potrząsając patelnię raz lub dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Serw.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn