Pikantne paszteciki z łososia mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,74 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Jeśli masz pod ręką pikantną mieszankę przypraw, łososia, paprykę jalapeno i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mieszankę przypraw, możesz śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pikantne Paszteciki Z Łososia, Paszteciki z łososia z pikantnym niskotłuszczowym majonezem, oraz Pieczone paszteciki z łososia z pikantnym dipem podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść pierwsze pięć składników w blenderze lub robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj, aż mieszanina będzie przypominać drobne okruchy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W misce połączyć substytut jajka, łososia, cebulę, zieloną paprykę, Jalapeno, czosnek i 1/2 szklanki mieszanki okruchów. Kształt na osiem 1/2 cala.- grube paszteciki. Warstwę z pozostałą mieszaniną okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Podzielone
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Na dużej patelni nonstick na średnim ogniu, gotować paszteciki w oleju przez 4-5 minut z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy rozważyć przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka, nisko taninowa czerwień, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Vie di Romans Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 36 dolarów za butelkę.
Vie di Romans Chardonnay
Wytrawne wino wykonane w 100% z winogron Chardonnay.