Pikantne Paluszki Chlebowe

Pikantne Paluszki Chlebowe
Need a przystawka bezmleczna i wegetariańska? Pikantne paluszki chlebowe może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1371 kalorii. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, białko jaja, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantne Biszkopty-Paluszki Chlebowe, Kid ' s Breadsticks, oraz Paluszki chlebowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozmrozić 1 arkusz ciasta francuskiego zgodnie ze wskazówkami opakowania i umieścić go na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FrancuskieCiasto Francuskie
3
Ciasto posmarować ubitym białkiem, następnie posypać skórką z cytryny, posiekanym świeżym tymiankiem i solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Białka JajBiałka Jaj
Sól MorskaSól Morska
4
Pokroić w paski o szerokości 1/2 cala nożem do pizzy; przenieść do wyłożonej pergaminem blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Nóż Do PizzyNóż Do Pizzy
5
Piec przez 14-15 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia20
Magazyn