Pikantne Miodowo-Musztardowe Żeberka Wieprzowe

Pikantne Miodowo-Musztardowe Żeberka Wieprzowe
Pikantne żeberka wieprzowe z miodem i musztardą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 683 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,71 zł za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz płatki pieprzu, miód, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Musztarda MIODOWA Szkliwione Żeberka, Żeberka wieprzowe z sosem miodowo-musztardowym, oraz Miód glazurowany Regał żeberek wieprzowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Podsmażyć mieloną cebulę przez około 5 minut, lub do karmelizacji. Wymieszać z miodem, musztardą i octem. Doprawić pokruszoną czerwoną papryką, przyprawą Cajun, solą i czarnym pieprzem. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Przyprawa CajunPrzyprawa Cajun
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
MusztardaMusztarda
OcetOcet
MiódMiód
CebulaCebula
SólSól
4
Zdjąć z ognia i odstawić.
5
Obficie posypać żeberka solą i pieprzem po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
żeberkażeberka
6
Umieść żebra na stojaku do grilla, pokrywie i otwartych otworach wentylacyjnych w połowie. Gotować przez 35 minut. Obróć żeberka raz, upewniając się, że nie są przegotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Umyć szczyty żeber z sosem i gotować pod przykryciem przez 5 do 10 minut obrócić żeberka, przykryć i gotować przez kolejne 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
żeberkażeberka
8
Wyjąć żeberka z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Podgrzać pozostały sos i podawać jako sos do zanurzania lub mycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Polecane wino: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel

Żeberka wieprzowe można łączyć z Pinot Noir, Shiraz i Zinfandel. Żeberka wieprzowe i inne grillowane porki ze słodko-pikantnymi sosami dobrze komponują się z tymi czerwonymi winami. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn