Pikantne Letnie Tarty

Pikantne Letnie Tarty
Pikantne letnie tarty wymagają ok. 5 godzin od początku do końca. Ten przepis służy 12. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 7G białka, oraz 26g tłuszczu. 167 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz estragon, kostki chleba, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Pikantne Letnie Tarty, Pikantne Tarty Jajeczne, oraz Pikantne Tarty Pomidorowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mieszaj mąkę, masło i sól w misce opuszkami palców lub blenderem do ciast (lub pulsuj w robocie kuchennym), aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek z mniej więcej grudkami masła o wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Skropić 5 łyżek wody lodowej równomiernie na mieszaninie i delikatnie wymieszać widelcem (lub impulsem), aż do włączenia. Wycisnąć niewielką garść ciasta: jeśli ciasto nie trzyma się razem, dodać więcej wody z lodem, 1/2 łyżki na raz, mieszając aż do włączenia. Nie przepracuj ciasta, bo ciasto będzie trudne.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
3
Ciasto wyłożyć na powierzchnię roboczą i podzielić na 4 porcje. Piętą dłoni posmaruj każdą porcję raz lub dwa razy ruchem do przodu, aby pomóc rozprowadzić tłuszcz. Zbierz całe ciasto razem, ze skrobakiem do ciasta, jeśli masz, i uformuj 2 (5-calowe) kwadraty. Chill, owinięte w folię, aż do firmy, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1
Ułóż pierścienie flan na 2 arkuszach do pieczenia wyłożonych pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Rozwałkuj 1 porcję ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta na prostokąt o wymiarach 16 na 10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
3
Pokrój na 6 szorstkich kwadratów. Delikatnie dopasuj każdy kwadrat do pierścienia (nie rozciągaj ciasta). Wykończenia nadmiar ciasta równo z obręczy. Lekko nakłuć każdą skorupę kilka razy widelcem i schłodzić do jędrności, około 30 minut. Powtórz z pozostałym ciastem i pierścieniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Rozgrzej piekarnik do 191° z regałami w górnej i dolnej części.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Skorupy linii z folią (nie wytrzymałe) i wypełnić ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Piec, aż strony są ustawione, o 20 protokół. Ostrożnie wyjąć ciężarki i folię i piec skorupy aż złoto-brązowy na całym, 5 do 8 protokół. Ostudzić całkowicie na blachach do pieczenia na stojakach, a następnie usunąć pierścienie flan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Fasolkę gotować w osolonej wrzącej wodzie, aż będzie krucho-miękka, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
WodaWoda
2
Odcedzić i podzielić na 4 skorupki tartej wraz z pomidorami, a następnie zalać okrągłą serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
PomidorPomidor
SerSer
1
Gotować szalotkę w 1/2 łyżki oleju w małej patelni na średnim ogniu, aż zmiękną, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przełożyć do małej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozgrzać pozostałą łyżkę oleju na patelni na średnim ogniu, a następnie gotować chleb, mieszając, aż złoty. Grzanki wymieszać z szalotką i podzielić na 4 tarty. Wrzucić kraba z estragonem, Skórka, i cayenne i dodać do tych samych muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
GrzankiGrzanki
EstragonEstragon
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
SzalotkaSzalotka
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
ChlebChleb
KrabKrab
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Gotować szalotki w oleju w oczyszczonej małej patelni na średnim ogniu, aż zmiękną, o 1 minutę. Wymieszać z groszkiem i rozgrzać, a następnie podzielić mieszaninę pomiędzy pozostałe 4 skorupki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
Zielona CebulaZielona Cebula
GrochGroch
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj pancetta na patelni i gotować, obracając raz, aż po prostu chrupiące. Reserve pancetta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Składniki kremu ubić z 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Podzielić między muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
PieprzPieprz
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Posypać szczypiorkiem tarty z kozim serem i top tarty z groszkiem z pancettą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
SzczypiorekSzczypiorek
3
Piec tarty na blachach do pieczenia, aż krem jest po prostu ustawić, O 20 protokół. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1
* Skorupki tarty można piec 1 dzień wcześniej i przechowywać na tacach w temperaturze pokojowej, szczelnie owinięte folią.* Nadziewane tarty pieczone mogą być przechowywane w chłodnej temperaturze pokojowej przez 2 godziny.* Aby zrobić 1 dużą (11-calową) tartę, przygotuj pół przepisu ciasta i, po zamontowaniu go na patelni do tarty, odciąć nadmiar ciasta, pozostawiając 1/2-calowy zwis i złożyć zwis do wewnątrz. Naciśnij ciasto z boku patelni, naciskając ciasto 1/4 cala nad obręczą. Wybierz 1 nadzienie i potroić ilości składników do napełniania (dla dużej tarty grochu, będziesz potrzebować tylko 5 plastrów pancetta); użyj całego przepisu budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
BudyńBudyń
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Forma TartaForma Tarta
PatelniaPatelnia
2
Piec skorupę jak wyżej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Piec nadziewane tarta 30 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn