Pikantne Krewetki Bruschetta
Pikantne krewetki Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 137 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz bagietkę, korniszony, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bruschetta Krewetkowa, Bruschetta Krewetkowa, oraz Pikantna Bruschetta Warzywna.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Posmaruj plastry bagietki po obu stronach oliwą z oliwek i umieść na obramowanej blasze do pieczenia.
Piec przez 10 minut, obracając się w połowie.
W dużej misce, połączyć majonez, szalotki, korniszony, kapary, pasta pomidorowa, sok z cytryny, papryka, cayenne i krewetki; dobrze wymieszać. Wymieszać na plastry bagietki, posypać szczypiorkiem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.