Pikantne Koktajlowe Klopsiki
Ten przepis służy 15 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz ketchup, bułka tarta, ocet winny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne Koktajlowe Klopsiki, Słodko-pikantne koktajlowe klopsiki, oraz Pieczony koktajl krewetkowy z pikantnym sosem koktajlowym Sriracha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pikantną kiełbasę, słodką kiełbasę, jajka, bułkę tartą, szałwię, sól i pieprz w misce robota kuchennego. Pulsuj, aż się zmieszasz.
Wyjąć mieszaninę z robota kuchennego i zwinąć w 1-calowe kulki, ustawiając klopsiki na talerzu lub blasze do pieczenia.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj tyle klopsiki na patelni, jak będzie pasować w jednej warstwie i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, o 5-8 protokół.
Klopsiki wyjąć łyżką szczelinową i odstawić na bok.
Odcedzić tłuszcz z patelni.
Dodaj pozostałe klopsiki na patelnię i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron.
Odcedzić tłuszcz z patelni.
Dodaj pierwszą partię klopsików z powrotem na patelnię.
W średniej misce, ubij razem sos chili, ketchup, brązowy cukier, ocet, i sos sojowy.
Dodaj sos do patelni z klopsikami. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez trzydzieści minut.