Pikantne Glazurowane Klopsiki
Pikantne glazurowane klopsiki wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 16. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz crisco ® olej roślinny, sos worcestershire, jajka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantne Klopsiki, Klopsiki Na Słodko I Słono, oraz Starr ' s Savory Meatballs.
Instrukcje
Połącz pierwsze osiem składników, dobrze wymieszać; kształt W 36 one-inch klopsiki.
Gotować w oleju na średnim ogniu przez 10 do 15 minut lub aż rumiane.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Połącz galaretkę winogronową i sos chili na dużej patelni. Gotować na średnim ogniu, mieszając, aż dobrze połączone, o 3 protokół.
Umieść gotowane lub rozmrożone klopsiki w jednej warstwie w powłoce patelni każdy klopsik równomiernie z sosem. Przykryć; dusić 10 minut mieszając od czasu do czasu, aż sos jest bąbelkowy i klopsiki są podgrzewane przez.
Przełożyć glazurowane klopsiki do chafing dish lub powolnej kuchenki.
Podawać z plisowanymi wykałaczkami.