Jogurtowo-marynowane kebaby wołowe z wasabi Aioli
Jogurtowo-marynowane kebaby wołowe z wasabi Aioli mogą być dobrym przepisem na poszerzenie głównego repertuaru dań. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 40g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ząbki czosnku, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jogurtowo-Marynowane Jagnięce Kebaby, Jogurtowo-Marynowane Kebaby Z Kurczaka, oraz Jogurtowo-marynowane kebaby z miecznika.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj wołowinę do torby. Uszczelnić i marynować w lodówce 4 do 6 godzin, obracając torebkę od czasu do czasu.
Połączyć majonez, 2 łyżeczki soku, wasabi i 1/4 łyżeczki czosnku, mieszając trzepaczką. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Przygotować grill na średnim ogniu.
Wyjąć wołowinę z worka; wyrzucić marynatę. Nawlecz 5 kostek wołowiny na przemian z 4 pomidorami i 4 kawałkami zielonej cebuli na każdy z 4 (12-calowych) szaszłyków.
Posypać solą równomiernie kebaby.
Umieść kebaby na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania; grilluj 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia przydatności.
Podawać z mieszanką majonezu.