Pikantne Gazpacho
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj pikantnego Gazpacho. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 156 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.71 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Mieszanka wody lodowej, cebula, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pikantne Gazpacho, Pikantne Gazpacho, oraz Pikantne Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze przecier posiekane pomidory, papryka, jalapeño, cebula i ogórek, pasta czosnkowa, chleb, ocet, olej, sól i pieprz do smaku. Przecier przełożyć przez grube sito do miski i schłodzić zupę co najmniej 6 godzin lub przez noc.
Cienka zupa z lodowatą wodą i podawać z grzankami i drobno pokrojonymi warzywami.