Pikantne ciasto Rybackie
Pikantne ciasto Rybackie wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 26g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.94 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, marchewkę, pojedynczą śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Spróbuj Placek rybaka, Placek rybaka, oraz Placek rybaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Umieść ziemniaki w garnku z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, i gotować do miękkości, o 10 protokół.
Odcedzić i rozgnieść z mlekiem i masłem, aż będzie gładka.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Cebulę i marchew podsmażamy na oleju, aż zacznie zmiękać. Doprawić solą, pieprzem i chili w proszku. Śmietanę i natkę pietruszki wymieszać i zdjąć z ognia.
Umieść rybę w równej warstwie na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia.
Wlać śmietanę i mieszankę warzywną na rybę, a następnie przykryć warstwą puree ziemniaczanego.
Na wierzch posypać rozdrobnionym serem.
Piec przez 40 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu aż będzie gorąco.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.