Pikantne ciasto lemoniadowe
Tangy Lemonade Pie zajmuje około 15 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 6 osób i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 244 kalorie , 5 g białka i 13 g tłuszczu . Mieszanka ciasta z herbatników graham, bitej śmietany, żelatyny cytrynowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 34% . Ta ocena nie jest tak imponująca. Azjatyckie burgery z łososia z pikantnym sosem imbirowo-limonkowym , pieprzna, pikantna sałatka kukurydziana i pikantna i pikantna meksykańska zupa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Przygotuj żelatynę zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Schłodź, aż będzie prawie stężała.
Przełóż do blendera lub robota kuchennego.
Dodaj serek śmietankowy i mieszankę z lemoniadą; przykryj i miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać do ciasta. Schłodzić na noc.