Pikantne Ciasto Cytrynowe

Pikantne Ciasto Cytrynowe
Pikantne ciasto cytrynowe może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 573 kalorie, 11g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz śmietanę do ubijania, ozdoby: cytrynę, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantny kurczak cytrynowy, Pikantne Brokuły Cytrynowe, oraz Pikantna Cytrynowa Granita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać razem pierwsze 2 składniki; dodać masło, mieszając do wymieszania. Naciśnij mieszaninę na dole iw górę strony 9-calowy talerz Deep-dish pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu (około 30 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
5
Ubić żółtka, mleko skondensowane słodzone i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Wlać do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
7
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu (około 1 godziny). Przykryć i schłodzić 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
9
Ubijaj śmietanę z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż się spieni; stopniowo dodawaj cukier puder, ubijając, aż uformują się miękkie szczyty; dolop nad schłodzonym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
10
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn