Pikantne krewetki Ceviche to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz awokado, cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne Krewetkowe Ceviche Z Kolendrą, Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych), oraz Ceviche de Camaron (krewetkowy koktajl Ceviche) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, delikatnie wrzucić ceviche składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
W średniej misce wymieszać składniki marynaty z trzepaczką.
Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę do mieszania smaków. Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki do wysokich szklanek koktajlowych. Top z plasterkami awokado.
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.