Pikantna zupa pomidorowa
Pikantna zupa pomidorowa może być właśnie tym wegetariańskim przepisem lakto ovo , którego szukałeś. Ten przepis jest dla 10 osób. Za 62 centy za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przystawka ma 206 kalorii , 9 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, ale jedna osoba powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Jest on prezentowany przez Taste of Home. Jest idealny na zimę . Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 20 minut . Jeśli masz czarną fasolę, bazylię, czosnek w proszku i kilka innych składników, możesz go zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 75% . Ta ocena jest całkiem dobra. Podobne przepisy to słodki, pikantny makaron z pomidorami koktajlowymi , grillowany bakłażan i stosy pomidorów heirloom z bazylią i coulis pomidorowym oraz pikantna zupa z marchewki i amarantusa .
Instrukcje
Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie w dużym rondlu połącz sok pomidorowy, kukurydzę, fasolę, salsę, oregano, czosnek w proszku, bazylię, kmin rzymski i płatki pieprzu (opcjonalnie); doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 8-10 minut.
Odcedź makaron i dodaj do zupy.
Jeśli chcesz, udekoruj serem.