Pikantna Południowo-Zachodnia zupa kukurydziano-serowa może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 189 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka velveetaâ, chipsy tortilla), mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pikantna Zupa Kukurydziano-Serowa, Pikantna Południowo-Zachodnia Sałatka Z Fasoli I Kukurydzy, oraz Zupa z czarnej fasoli i kukurydzy + pikantne Meksykańskie trzy serowe Quesadillas.
Instrukcje
1
Ugotować i wymieszać kukurydzę i czosnek na maśle w dużym rondlu na średnim ogniu, aż czosnek będzie miękki. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem frytek; gotować, aż VELVEETA jest całkowicie stopiony i zupa jest podgrzewany przez, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Velveeta
Sos Z Indyka, Podgrzewany
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)