Pikantna Zupa Fasolowa

Pikantna Zupa Fasolowa
Need a danie główne bezglutenowe? Pikantna zupa fasolowa może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 424 kalorie, 22g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka cebuli, chili w proszku, Skórka z parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 92% to danie jest super. Podobne przepisy to Pikantna Zupa Fasolowa, Pikantna zupa z szynki i fasoli, oraz Pikantna zupa trzy fasolowa.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej dużej doniczce na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj cebulę, seler, marchew, papryka, i czosnek, i saute, aż cebula są przezroczyste, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj chili w proszku, kolendrę, kminek, oregano i pokruszony czerwony pieprz, i gotować przez 2 protokół. Pomidory wymieszać z sokami, sokiem pomidorowym, pastą pomidorową, skórką serową i 2 łyżeczkami soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
(zalecane: Sacramento)(zalecane: Sacramento)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Dodaj bulion, fasola garbanzo, fasola cannellini, i soczewica. Mieszać w brokuły, cukinia, i żółty squash. Doprowadzić do duszenia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do średniego. Gotować na wolnym ogniu, odsłonięte, aż soczewica będą miękkie i mieszanina lekko zgęstnieje, często mieszając, o 20 protokół. Doprawić gulasz do smaku większą ilością soli, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Krem Z BrokułówZupa Krem Z Brokułów
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Squash żółtySquash żółty
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
SoczewicaSoczewica
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
GulaszGulasz
5
Dusić gulasz do misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
6
Posypać posiekanym serem i bazylią i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka

Składniki

7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkib cukierb cukier850Orzechy dowolne (posiekane)fasola cannellini, odsączona i opłukanafasola cannellini, odsączona i opłukana822Orzechy dowolne (posiekane)pomidory pokrojone w kostkę z sokamipomidory pokrojone w kostkę z sokami879Orzechy dowolne (posiekane)fasola garbanzo, odsączona i opłukanafasola garbanzo, odsączona i opłukana1marchewka, obrana i pokrojona na 1/2 calamarchewka, obrana i pokrojona na 1/2 cala2łodygi selera naciowego, pocięte na kawałki 1/2 calałodygi selera naciowego, pocięte na kawałki 1/2 cala2Średnia żółta cebula, posiekanabulion warzywny lub z kurczakabulion warzywny lub z kurczaka1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisuszona zielona soczewicasuszona zielona soczewica596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicienko pokrojone liście świeżej bazyliicienko pokrojone liście świeżej bazylii6goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)kolendra mielonakolendra mielona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)kminek mielonykminek mielony3(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2cebula posiekanacebula posiekana2(może być lub przeglądać)suszone oreganosuszone oregano1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeżo rozdrobniony parmezanświeżo rozdrobniony parmezan3caleSkórka z parmezanu, opcjonalnieSkórka z parmezanu, opcjonalnie1czerwona papryka, pokrojona na kawałki 1/2 calaczerwona papryka, pokrojona na kawałki 1/2 cala11 funt cukinii,suszona kruszona czerwona papryka, opcjonalniesuszona kruszona czerwona papryka, opcjonalnie2(może być lub przeglądać)sól, plus więcej do smakusól, plus więcej do smaku2żółty squash crookneck, pokroić w poprzek na 1/2 cala grube rundyżółty squash crookneck, pokroić w poprzek na 1/2 cala grube rundy326Orzechy dowolne (posiekane)(zalecane: Sacramento)(zalecane: Sacramento)170Orzechy dowolne (posiekane)Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu2cukinia, pokroić w poprzek na 1/2 cala grube okrągłecukinia, pokroić w poprzek na 1/2 cala grube okrągłe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia97
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn