Pikantna zielona zupa wieprzowo-musztardowa
Pikantna zupa wieprzowo-musztardowa Zielona to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 19g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać Syczuan pieprzu, płatki pieprzu, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna Zupa Wieprzowo-Musztardowa Zielona, Pikantna zupa wieprzowa, zielona papryka i kukurydziana, oraz Pikantne Musztardowe Zielone Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj wieprzowinę, czosnek, imbir,pieprz syczuański, płatki czerwonej papryki i kminek w misce amedium.
Rozgrzać olej w dużym garnku overmedium ciepła.
Dodać mieszankę wieprzową; doprawić solą i pieprzem i gotować, mieszając irozbijając łyżką, aż rumiane i gotowane przez, 8-10 protokół.
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia; reduceheat i gotować na wolnym ogniu, aż smaki stopią, 8-10minutes.
Dodać musztardę, szalotki, sos sojowy i sos rybny i gotować, mieszającokazalnie, aż zielenie będą miękkie, 5-8minutes; doprawić solą i czarnym pieprzem.
Tymczasem gotuj makaron zgodnie z instrukcjami pakowania; odcedzić.
Podziel makaron między miski i chochlewymieszaj.