Pikantna Zielona Fasola

Pikantna Zielona Fasola
Pikantna fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 97 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, pancetta, szalotka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fasolka szparagowa ze słonym, Fasolka szparagowa ze słonym sosem dla dwojga, oraz Fasolka szparagowa ze słonym.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
2
Dodać fasolkę szparagową i gotować 3 do 4 minut, aż po prostu miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
3
Fasolę odcedzić i natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie. Pozostawić w lodowatej wodzie do ostygnięcia, następnie dobrze spuścić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
4
Gotować pancetta na dużej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące, a następnie odstawić. Zmniejszyć ogień do medium, wymieszać szalotki do tłuszczu pancetta, i gotować delikatnie, aż szalotki stały się ciemny złoty brąz, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Papryczka Jalapeno, Pokrojona W Cienkie PlasterkiPapryczka Jalapeno, Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
5
Miejsce pancetta i fasolka szparagowa na patelni; wrzucić i gotować do ogrzania przez, O 2 protokół. Przed podaniem doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn