Pikantna Zapiekanka śniadaniowa z trzema dodatkami: dżemem z grzybów i cebuli, pomidorem i Pesto oraz salsą z czarnej fasoli z awokado

Pikantna Zapiekanka śniadaniowa z trzema dodatkami: dżemem z grzybów i cebuli, pomidorem i Pesto oraz salsą z czarnej fasoli z awokado
Przepis Pikantny Zapiekanka śniadaniowa z trzema dodatkami: dżemem z grzybów i cebuli, pomidorem i Pesto oraz Salsan z Czarnej Fasoli awokado jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 35 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 767 kalorii, 37g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Jest idealny do Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odebrać jalapeno, ser cheddar, grzyby, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paszteciki z czarnej fasoli z awokado i salsą pomidorową, Enchiladas z kurczaka z czarnej fasoli z pikantną salsą z awokado-pomidorem, oraz Trio owocowych dodatków do lodów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do zapiekanki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia sprayem do gotowania. W dużej misce, ubij razem jajka i mleko, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
(Keebler)(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodaj grzanki i wrzucić, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
3
Dodać pozostałe składniki i wymieszać.
4
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia i piec, aż rumiane i puffy, 45 do 50 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
6
Na cebulę i dżem grzybowy: na dużej patelni na średnim ogniu, dodać oliwę z oliwek. Gdy olej jest gorący, dodać cebulę, grzyby, cukier, ocet i sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
DżemDżem
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Wszystko razem wymieszać i gotować przez 5 minut. Włącz ogień do niskiej i gotować, mieszając często, aby zapobiec spalaniu, aż cebula są karmelizowane, 20 do 25 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8
Wyjąć z patelni i ostudzić. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Połącz wszystkie składniki w średniej misce i wymieszaj. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Wymieszać wszystkie składniki razem, przykryć, i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
2
Podawać pikantną zapiekankę z różnymi dodatkami.;

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeżo mielony czarny papier do smakuświeżo mielony czarny papier do smaku425Orzechy dowolne (posiekane)czarna fasola, osuszonaczarna fasola, osuszona425Orzechy dowolne (posiekane)pomidory pokrojone w kostkę, odsączonepomidory pokrojone w kostkę, odsączone305Orzechy dowolne (posiekane)krem z zupy grzybowejkrem z zupy grzybowej283Orzechy dowolne (posiekane)grzanki wielkogabarytowe (polecane: Chatham Village)grzanki wielkogabarytowe (polecane: Chatham Village)227Orzechy dowolne (posiekane)pakiet szynka pokrojona w kostkępakiet szynka pokrojona w kostkę10largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)2(zima)posiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki1kufelgotowe guacamolegotowe guacamole1konserwowe jalapeno, drobno posiekanekonserwowe jalapeno, drobno posiekane8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 truskawka bez łuski1 truskawka bez łuski7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos454Orzechy dowolne (posiekane)paczki pokrojone pieczarkipaczki pokrojone pieczarki3(zima)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia680Orzechy dowolne (posiekane)mrożona posiekana cebula, rozmrożonamrożona posiekana cebula, rozmrożona1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiprzygotowane pestoprzygotowane pesto1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirozdrobniony ser Cheddarrozdrobniony ser Cheddar1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn