Pikantna włoska kanapka z cebulą, papryką i wołowiną

Pikantna włoska kanapka z cebulą, papryką i wołowiną
Przepis pikantna włoska kanapka z cebulą, papryką i wołowiną jest gotowa w około 12 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 78 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz podwodne rolki, 1/4 szklanki Kraft lite pikantny włoski sos, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow-Cooker Pikantne Włoskie Końcówki Wołowe, Smażone Jabłko, Cebula I Papryka, oraz Kanapka Z Grillowanym Hummusem + Podsmażona Cebula, Pomidor I Rukola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotować i wymieszać cebulę i paprykę w sosie na średniej patelni na średnim ogniu 5 min. lub aż warzywa będą chrupiące-delikatne, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać mięso; wrzucić do herbu. Gotować na średnim i małym ogniu 2 min. lub aż do ogrzania, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Roladki napełnij mieszanką mięsną; wierzch polej marynowaną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki SalamiCienkie Plasterki Salami
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
TrudnośćNormalny
Gotowe W12 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn