Pikantna Włoska Fasolka Szparagowa
Pikantna włoska fasolka szparagowa może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 94 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 55 centów za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, pokrojonej zielonej fasoli, przyprawionej bułki tartej i parmezanu. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest to bardzo rozsądna cena przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. Z łyżką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Pikantna Fasolka Szparagowa, Pikantna Fasolka Szparagowa, oraz Pikantna Fasolka Szparagowa Z Masłem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść fasolę i wodę w naczyniu nadającym się do kuchenki mikrofalowej. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 4-5 minut lub do uzyskania chrupiącej miękkości.
Tymczasem w małej misce wymieszaj ser, bułkę tartą, sól czosnkową i pieprz.
Odcedź fasolę; skrop oliwą z oliwek.
Posyp mieszanką serów i wymieszaj, aby pokryć.