Pikantna Włoska Fasolka Szparagowa

Pikantna Włoska Fasolka Szparagowa
Pikantna włoska fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 25 kalorii. 8 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka sosu pomidorowego, fasoli, env. sezon dressing mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Spróbuj Ostra Fasolka Szparagowa, Ostra Fasolka Szparagowa, oraz Pikantna Fasolka Szparagowa Czosnkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować sos w dużej patelni na średnim ogniu, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać w sosie wymieszać i fasolę; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mix Sosów SałatkowychMix Sosów Sałatkowych
FasolaFasola
3
Gotować 7 min. lub aż fasola będzie chrupiąca-delikatna, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn