Pikantna wołowina Stir-Fry (Gotowanie dla 2)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj pikantną wołowinę Stir-Fry (Gotowanie dla 2) spróbować. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 440 kalorii, 33g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na $4.98 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz Snow pea strąki, makaron soba, sos chili, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać skrobię kukurydzianą, sos sojowy i sos chili; odstawić.
Ciepła wok lub 10-calowa patelnia nonstick na dużym ogniu.
Dodaj 1 łyżeczkę oleju; obróć wok, aby pokryć dno i bok.
Dodać wołowinę; stir-fry 2 do 3 minut lub aż wołowina jest brązowy.
Dodaj pozostałe 1 łyżeczkę oleju do woka; obróć woka.
Dodaj squash; stir-fry 1 minutę.
Dodać bulion; zmniejszyć ogień do niskiej. Przykryć i gotować około 3 protokół lub do squash jest miękka. Wymieszaj mieszaninę skrobi kukurydzianej, strąków grochu i wołowiny. Smażyć na dużym ogniu około 2 minut lub aż strąki grochu będą chrupiące-miękkie.