Pikantna wieprzowina z czarną fasolą i salsą Tomatillo

Pikantna wieprzowina z czarną fasolą i salsą Tomatillo
Pikantna wieprzowina z czarną fasolą i Tomatillo Salsan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 176 kalorii, 24g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz fasolę i salsę tomatillo, oliwę z oliwek, polędwicę wieprzową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Enchiladas z kurczakiem, kukurydzą i czarną fasolą z salsą Tomatillo, Pikantna Tilapia Z Czarną Fasolą, Mango I Salsą Tomatillo, oraz Pikantna Salsa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki; przetrzyj wszystkie strony wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Odstawić na 15 minut.
3
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; dodać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać wieprzowinę i gotować 3 protokół; włączyć i gotować 2 do 3 protokół z drugiej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Owiń uchwyt patelni folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Piec w temperaturze 350 przez 22 minuty lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjąć z piekarnika, namiot z folią i odstawić 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wieprzowinę pokroić w plasterki; podawać z czarną fasolą i salsą Tomatillo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćŚredni
Gotowe W39 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn