Pikantna Tarta Farro

Pikantna Tarta Farro
Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 14g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pieprzu, gałka muszkatołowa, ricotta z pełnego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantne Ciasto Farro, Słodka Tarta Farro, oraz Pikantna Tarta Gruszkowa.

Instrukcje

1
Gotować farro w garnku 2-do 3-quart wrzącej osolonej wody, aż będzie miękka, około 10 minut; odcedzić na sicie i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Umieść piekarnik rack w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. masło i lekko płaszcz z bułką tartą, nokautując nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Roztopić masło (2 łyżki) na małej ciężkiej patelni na małym ogniu i ugotować czosnek, mieszając, 1 minutę, a następnie przenieść do średniej miski. Wymieszać farro, ricotta, całe jajko, żółtka, Parmigiano-Reggiano, pietruszka, sól,pieprz, i gałka muszkatołowa, aż dobrze połączone. Łyżka mieszaniny do naczynia i piec, aż tylko zestaw i top jest blady złoty, 35 do 45 protokół. Ostudzić do ogrzania na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
FarroFarro
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Pokroić w kliny i podawać.
5
* Dostępne w farawayfoods.com.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn