Pikantna Tarta Farro

Pikantna Tarta Farro
Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 14g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pieprzu, gałka muszkatołowa, ricotta z pełnego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantne Ciasto Farro, Słodka Tarta Farro, oraz Pikantna Tarta Gruszkowa.

Instrukcje

1
Gotować farro w garnku 2-do 3-quart wrzącej osolonej wody, aż będzie miękka, około 10 minut; odcedzić na sicie i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Umieść piekarnik rack w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. masło i lekko płaszcz z bułką tartą, nokautując nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Roztopić masło (2 łyżki) na małej ciężkiej patelni na małym ogniu i ugotować czosnek, mieszając, 1 minutę, a następnie przenieść do średniej miski. Wymieszać farro, ricotta, całe jajko, żółtka, Parmigiano-Reggiano, pietruszka, sól,pieprz, i gałka muszkatołowa, aż dobrze połączone. Łyżka mieszaniny do naczynia i piec, aż tylko zestaw i top jest blady złoty, 35 do 45 protokół. Ostudzić do ogrzania na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
FarroFarro
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Pokroić w kliny i podawać.
5
* Dostępne w farawayfoods.com.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn