Pikantna Tarta Farro

Pikantna Tarta Farro
Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 14g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pieprzu, gałka muszkatołowa, ricotta z pełnego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantne Ciasto Farro, Słodka Tarta Farro, oraz Pikantna Tarta Gruszkowa.

Instrukcje

1
Gotować farro w garnku 2-do 3-quart wrzącej osolonej wody, aż będzie miękka, około 10 minut; odcedzić na sicie i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Umieść piekarnik rack w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. masło i lekko płaszcz z bułką tartą, nokautując nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Roztopić masło (2 łyżki) na małej ciężkiej patelni na małym ogniu i ugotować czosnek, mieszając, 1 minutę, a następnie przenieść do średniej miski. Wymieszać farro, ricotta, całe jajko, żółtka, Parmigiano-Reggiano, pietruszka, sól,pieprz, i gałka muszkatołowa, aż dobrze połączone. Łyżka mieszaniny do naczynia i piec, aż tylko zestaw i top jest blady złoty, 35 do 45 protokół. Ostudzić do ogrzania na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
FarroFarro
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Pokroić w kliny i podawać.
5
* Dostępne w farawayfoods.com.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn