Pikantna Słodko-Kwaśna Wieprzowina
Pikantna słodko-kwaśna wieprzowina to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 27g białka, 8G tłuszczu i w sumie 374 kalorii. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 1,5 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, polędwiczki wieprzowe, kawałki ananasa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kawałki ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe Parfaity Jagodowe Granola jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Pikantna Słodko-Kwaśna Wieprzowina, Pikantna gorąca i kwaśna zupa z wieprzowiną, oraz Pikantny słodko-kwaśny Grillowany kurczak.
Instrukcje
Odcedź ananasa, rezerwując sok w miarce o pojemności 1 szklanki; odłóż ananasa na bok.
Dodaj tyle wody do soku ananasowego, aby odmierzyć 1/2 szklanki. W małej misce; połącz skrobię kukurydzianą, sos sojowy, brązowy cukier, płatki pieprzu i zarezerwowaną mieszankę soków na gładką masę. Odłóż na bok.
Na nieprzywierającej patelni lub woku smaż wieprzowinę na gorącym oleju, aż mięso przestanie być różowe.
Usuń i utrzymuj ciepło. Na tej samej patelni smaż paprykę przez 3-4 minuty lub do momentu, gdy będzie chrupiąca.
Zwróć mięso na patelnię; dodaj zarezerwowanego ananasa. Wymieszaj mieszankę soku ananasowego; dodaj na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
W razie potrzeby podawaj z ryżem.