Pikantna Sałatka Z Tuńczykiem Sushi Roll

Pikantna Sałatka Z Tuńczykiem Sushi Roll
Przepis pikantna sałatka z tuńczykiem Sushi Roll jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Ta przystawka ma 333 kalorie, 15g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej sezamowy, zieloną cebulę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna Rolada Z Tuńczykiem-Sushi, Kewl Zawinięty W Rolkę Sushi Z Tuńczykiem, oraz Pikantny Tunan i awokado ogórek Sushi Bites dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to dwie winorośle Columbia Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 7 dolarów.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn