Pikantna Salsa Santa Fe może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 11g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, chipsy kukurydziane, drobne pomidory hunt ' s i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pikantny Grillowany Kurczak Santa Fe, Pikantny Grillowany Kurczak Santa Fe + Gratis, oraz Salsa Santa Fe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącym oleju w dużym rondlu na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodać pomidory i kolejne 3 składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio niskiego, i gotować, pod przykryciem, 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Proces 1 szklanka mieszanki pomidorowej w blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki; powrót do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wymieszać w czarnej fasoli, kukurydza, i sól; gotować 3 protokół lub do dokładnie ogrzane. Wymieszaj kolendrę i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 58 dolarów za butelkę.