Pikantna Pomarańczowa Marynata Teriyaki

Pikantna Pomarańczowa Marynata Teriyaki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na marynatę, więc spróbuj pikantnej pomarańczowej marynaty Teriyaki. Ten przepis służy 4 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz brązowy cukier, pasta z chili, gotowanie wina i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów japońskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Pikantna Pomarańczowa Marynata Teriyaki, Kurczak ananasowy z pikantną marynatą pomarańczową, oraz Marynata Teriyaki.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn