Pikantna Pieczeń Włoska
Przepis Pikantny powolna pieczeń włoska pieczeń jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 486 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu, wołowina dno round roast, seler, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Sprawdza się jako danie główne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pikantna Powolna Kuchenka Włoska Pieczeń, Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, oraz Pikantna Włoska Powolna Kuchenka Lasagne.
Instrukcje
Ziemniaki, marchew, seler i pomidor umieścić w 3 1/2-qt. powolna kuchenka. Pieczeń przyprawiamy pieprzem i układamy na wierzchu. Wymieszać zupę, wodę, pieprz, czosnek, bazylia, oregano, pietruszka i ocet.
Wylej wszystko. Przykryć i gotować na niskie 10 do 12 godz. lub aż gotowe.** Wskazówka: w przypadku grubszego sosu wymieszaj 1/4 szklanki mąki uniwersalnej i 1/2 szklanki wody.
Wyjąć pieczeń z kuchenki. Wymieszać mieszaninę mąki do kuchenki, przykryć i gotować na wysokiej około 10 min. lub aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje. * Aby upiec czosnek, umieść całą cebulkę czosnku na kawałku folii aluminiowej.
Skropić olejem roślinnym i owinąć. Piecz w 177°. przez 45 min. albo do miękkości. Czosnek obrać i posiekać. ** Lub na wysokim 5 do 6 godzin.