Pikantna Masywna Salsa

Pikantna Masywna Salsa
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, pikantna Chunky Salsa może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 64. Jedna porcja zawiera 23 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Za 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką sos pieprzowy, pomidory, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 45 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Chunky Salsa, Chunky Homemade Salsa, oraz Chunky Karczoch Salsa.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotuj 8 szklanek wody. Za pomocą łyżki cedzakowej umieść pomidory po kilka na raz we wrzącej wodzie na 30-60 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Usuń każdy pomidor i natychmiast zanurz się w lodowatej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
3
Odcedź i osusz. Obierz i drobno posiekaj pomidory, aby odmierzyć 9 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4
W garnku bulionowym połącz pomidory i pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 30 minut lub do lekkiego zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Ostrożnie wlej gorącą mieszankę do gorących 1-litrowych słoików, pozostawiając 1/2 cala. przestrzeń nad głową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
6
Usuń pęcherzyki powietrza; wytrzyj felgi i wyreguluj pokrywy. Przetwarzaj przez 15 minut w puszce z wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 37 dolarów za butelkę.
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige
Genialne złoto. Złożony nos łączący świeże owoce (jabłko, gruszka), lipę i nuty miodu akacjowego i zielonej herbaty. Cudowna żywiołowość na podniebieniu, która jest jędrna, mineralna, skupiona i kończy się nutą suszonych migdałów. Eleganckie wino.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia7
Magazyn