Pikantna Marynata Fajita
Pikantna marynata Fajita to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako marynata i odbywa się w mniej więcej 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka sosu sojowego, mielonego kminku, soku z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Fajita Marynata I, Marynata Fajita, oraz Marynata Fajita Wołowa.
Instrukcje
Wymieszać sok ananasowy, sos sojowy, sok z limonki, kminek i czosnek w małej misce.
Marynować do 2 funtów mięsa w marynacie przez co najmniej 4 godziny przed użyciem.