Pikantna limonkowo-imbirowa zimowa sałatka owocowa
Pikantna limonkowo-imbirowa zimowa sałatka owocowa to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Udaj się do sklepu i odbierz sok z marakui, skórkę z limonki, ananasa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Owocowa Z Sosem Miodowo-Imbirowym, Skomponowana sałatka owocowa z syropem imbirowo-limonkowym, oraz Sałatka ze świeżych owoców z syropem limonkowo-imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sok z marakui, brązowy cukier, Skórka z limonki i imbir w dużej misce, aż cukier się rozpuści; odstawić.Segmentuj pomarańcze: pokrój 1/4 cala od góry i dołu 1 pomarańczy i ustaw ją płasko na powierzchni roboczej. Używając noża do parkowania, postępuj zgodnie z krzywą pomarańczy i odetnij pozostałą skórkę i biały rdzeń. Pokrój między membranami, aby uwolnić segmenty lub supremes. Upuść segmenty do miski z opatrunkiem i wyrzuć membranę i skórki. (Szef kuchni Michael Symon pokazuje, jak podzielić cytrusy w tym filmie Chow Tip.) Powtórzyć z pozostałymi pomarańczami.
Dodaj kiwi i ananasa do miski i delikatnie wymieszaj, aż owoce będą równomiernie pokryte.
Podawać natychmiast lub schłodzić w lodówce do 2 godzin przed podaniem.