Pikantna Kanapka Z Tuńczykiem
Pikantna kanapka z tuńczykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 448 kalorii. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka papryki, liści szpinaku, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć melasę, można śledzić to danie główne z Melasa Cookie Mix jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pikantna Sałatka Z Tuńczykiem, Pikantna Kanapka Z Szynką, oraz Pikantna kanapka z indykiem i szynką.
Instrukcje
Połączyć majonez i czosnek w misce. Kryj się i wyluzuj.
Połącz ocet i następne 8 składników (ocet przez tuńczyka) w dużej plastikowej torbie na suwak. Zapiekać i marynować w lodówce 30 minut.
Wyjąć paprykę i tuńczyka z worka, zastrzegając marynatę.
Przygotować grill lub brojlerów.
Umieść paprykę i tuńczyka na grillu lub patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; gotować 4 minuty z każdej strony lub aż papryka będzie miękka, a tuńczyk jest średnio Rzadki lub pożądany stopień doneness, fastrygowanie od czasu do czasu z zastrzeżoną marynatą.
Pokroić tuńczyka na 1-calowe kawałki.
Bochenek przeciąć poziomo na pół i rozprowadzić mieszaninę majonezu na ściętych bokach bochenka. Ułóż szpinak, paprykę i tuńczyka na dolnej połowie bochenka. Top z górnej połowy bochenka, i pokroić bochenek na 6 sztuk.