Pikantna fasolka szparagowa z grzybami

Pikantna fasolka szparagowa z grzybami
Potrzebujesz przystawka bezglutenowa? Pikantna fasolka szparagowa z grzybami może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Za 89 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 4 porcje z 169 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką masło, olej canolan, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pikantna Zielona Fasola, Fasolka szparagowa z Cząberem dla dwojga, oraz Fasolka szparagowa z pikantnym.

Instrukcje

1
Umieść fasolę w koszu do gotowania na parze; umieść w rondlu na 1 cal. wody. doprowadzić do wrzenia; przykryj i gotuj na parze przez 7-9 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
W międzyczasie na dużej patelni podsmaż pieczarki i cebulę na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia; dodać cząber, pietruszkę, sok z cytryny, ocet, olej, cukier, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Dodaj fasolę; wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
5
Posyp boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn