Pijany Dip Z Kraba Z Koziego Sera

Pijany Dip Z Kraba Z Koziego Sera
Pijany Dip z kraba z koziego sera wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 29g białka, 27g tłuszczu i w sumie 470 kalorii. Za 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom bardzo spodobał się ten hor d ' oeuvre. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką serek śmietankowy, bułkę tartą panko, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Gina ' s Drunken Goat Grillowany ser, Pijane Risotto z czerwonego wina z pieczonym kalafiorem i kozim serem, oraz Dip Z Kraba Karczocha dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Rozpuść masło na średnim ogniu na dużej patelni. Po spienieniu dodaj szalotki i gotuj, aż zmiękną, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj czosnek i gotuj, aż będzie pachnący, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
5
Dodaj pół na pół i zagotuj.
6
Ubij serek śmietankowy w odstępach. Po włączeniu i wygładzeniu dodaj garściami wszystkie oprócz 1/4 szklanki koziego sera i ubij, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ser KoziSer Kozi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Zdejmij z ognia i dodaj mięso kraba i 2 łyżki posiekanej natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
Pietruszka-naćPietruszka-nać
8
Wlać do naczynia żaroodpornego o pojemności 1 1/2 litra.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
9
Wymieszaj panko, pozostałe 1/4 szklanki startego sera, pozostałe 2 łyżki pietruszki i paprykę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Posyp wierzch Dipu mieszanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
11
Piec do musującego i gorącego, 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Podawać z pełnoziarnistymi chipsami pita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pita PełnoziarnistaPita Pełnoziarnista
FrytkiFrytki

Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Chardonnay, Riesling i Muscadet to świetny wybór dla skorupiaków. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał.
Tom Eddy Manchester Ridge Chardonnay
Tom Eddy Manchester Ridge Chardonnay
Aromat jest intensywny z wieloma zniuansowanymi warstwami, które łączą klasyczne cechy California Chardonnay z pocałunkiem stylu starego świata. Tuż u góry piękne nuty odmianowe Chardonnay mieszają się z subtelnym tostem, dyskretnym kremem maślanym i chrupiącym zielonym jabłkiem. Podczas procesu starzenia cotygodniowe osad mieszający się w beczce pozostawił podniebienie bogate i pełne, Nie zwiotczałe, ponieważ charakterystyczna kwasowość Manchesteru pozostawia czyste i trwałe wykończenie. Beczki z francuskiego dębu nadają odcień brązowego cukru, który jest dopracowany i zachęcający, nie będąc apodyktycznym. Pozwala to na prezentację wspaniałych owoców pochodzących z tej jedynej w swoim rodzaju winnicy. Zdrówko!
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn