Pijany Dip Z Kraba Z Koziego Sera
Pijany Dip z kraba z koziego sera wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 29g białka, 27g tłuszczu i w sumie 470 kalorii. Za 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom bardzo spodobał się ten hor d ' oeuvre. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką serek śmietankowy, bułkę tartą panko, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Gina ' s Drunken Goat Grillowany ser, Pijane Risotto z czerwonego wina z pieczonym kalafiorem i kozim serem, oraz Dip Z Kraba Karczocha dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozpuść masło na średnim ogniu na dużej patelni. Po spienieniu dodaj szalotki i gotuj, aż zmiękną, 3 do 4 minut.
Dodaj czosnek i gotuj, aż będzie pachnący, 1 minutę.
Dodaj pół na pół i zagotuj.
Ubij serek śmietankowy w odstępach. Po włączeniu i wygładzeniu dodaj garściami wszystkie oprócz 1/4 szklanki koziego sera i ubij, aż się rozpuści.
Zdejmij z ognia i dodaj mięso kraba i 2 łyżki posiekanej natki pietruszki.
Wlać do naczynia żaroodpornego o pojemności 1 1/2 litra.
Wymieszaj panko, pozostałe 1/4 szklanki startego sera, pozostałe 2 łyżki pietruszki i paprykę w małej misce.
Posyp wierzch Dipu mieszanką.
Piec do musującego i gorącego, 20 minut.
Podawać z pełnoziarnistymi chipsami pita.
Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Chardonnay, Riesling i Muscadet to świetny wybór dla skorupiaków. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał.
![Tom Eddy Manchester Ridge Chardonnay]()
Tom Eddy Manchester Ridge Chardonnay
Aromat jest intensywny z wieloma zniuansowanymi warstwami, które łączą klasyczne cechy California Chardonnay z pocałunkiem stylu starego świata. Tuż u góry piękne nuty odmianowe Chardonnay mieszają się z subtelnym tostem, dyskretnym kremem maślanym i chrupiącym zielonym jabłkiem. Podczas procesu starzenia cotygodniowe osad mieszający się w beczce pozostawił podniebienie bogate i pełne, Nie zwiotczałe, ponieważ charakterystyczna kwasowość Manchesteru pozostawia czyste i trwałe wykończenie. Beczki z francuskiego dębu nadają odcień brązowego cukru, który jest dopracowany i zachęcający, nie będąc apodyktycznym. Pozwala to na prezentację wspaniałych owoców pochodzących z tej jedynej w swoim rodzaju winnicy. Zdrówko!