Pig-in-a-Pancake Pops
Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.52 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bambusowe szaszłyki, kiełbaski w rozmiarze koktajlu, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chocolate Dip Ice Pops od Purely Pops / pytania i odpowiedzi z autorem i prezentami, Przepis Na Cake Pops: Cupcake Pops, oraz Tequila Sunrise Ice Pops to End All Ice Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spryskaj arkusz ciastek sprayem do gotowania lub linią z papierem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać 1 szklankę mieszanki Bisquick, jajko i mleko z trzepaczką lub widelcem do wymieszania.
W małej misce, miejsce 1/4 szklanki Bisquick mix. Każdą kiełbasę koktajlową nawleczyć na 1 końcu szaszłyku. Każdą kiełbasę zanurz najpierw w suchej mieszance Bisquick, a następnie w cieście.
Piec 14 do 18 minut lub do złotego koloru. Schłodzić 2 do 3 minut na arkuszu cookie przed wyjęciem.
Podawać z syropem do maczania.