Pierścionek Wiśniowo-Orzechowy

Pierścionek Wiśniowo-Orzechowy
Pierścień wiśniowo-orzechowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz oryginalną mieszankę, połówki orzechów pekan, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Cynamonowy Pierścionek Z Orzechami Pekan, Cocoa Pecan Ring, oraz Cherry Tea Ring dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray 8-lub 12-cup karbowany tube ciasto patelni z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać 1/3 szklanki roztopionego masła do patelni; włączyć patelni do Płaszcz z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Posypać brązowym cukrem na maśle. Ułóż wiśnie i orzechy pekan na mieszance cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CzereśnieCzereśnie
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CukierCukier
4
W średniej misce, wymieszać Bisquick mix, cukier granulowany, mleko, 2 łyżki zmiękczonego masła i jajko do połączenia; energicznie ubić 30 sekund. Łyżka ciasta równomiernie na wiśnie i orzeszki pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
CzereśnieCzereśnie
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
5
Piec 20 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Natychmiast umieść żaroodporną płytę do góry nogami na patelni; ostrożnie obróć płytę i przesuń, aby usunąć ciasto kawowe. Fajne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Tymczasem, w małej misce, wymieszać składniki glazury, aż gładkie i wystarczająco cienkie, aby mżawka, dodając dodatkową wodę, 1 łyżeczka na raz, aż do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
7
Mżawka glazury na ciepłe ciasto kawowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
GlazuraGlazura
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn